Zlatni rat resort - na jednoj od najljepših hrvatskih plaža

Pogledaj smještaj

Restoran Rosmarino

Pogledaj našu ponudu

Zlatni rat - beach resort

Zlatni rat beach resort je smješten na samoj plaži Zlatni rat, najljepšoj plaži na Mediteranu. Okružen stoljetnom borovom šumom, vinogradima i maslinovim stablima, idealno je mjesto za potpuni užitak.

Resort se sastoji od osam prostranih apartmana i sedamnaest deluxe soba, potpuno preuređenih u proljeće 2022.godine.

Svi apartmani i sobe imaju terasu i/ili balkon sa otvorenim pogledom na more i plaže. Šest deluxe apartmana na prostranim travnatim terasama ima i Hot tube i lounge namještaj.

Jedinice su potpuno klimatizirane, opremljene flat TV-om sa svim relevantnim TV programima, odličnu WiFi mrežu i vrhunski dizajnerski interijer. Jako puno pažnje poklanjamo detaljima, i sve naše gosti dočekujemo personaliziranim paketom dobrodošlice, najboljom kozmetikom i najmekšim ručnicima.

Naše ljubazno osoblje će u svakom trenutku Vašeg boravka biti na usluzi i spremno ispuniti sve želje.

Ako ste raspoloženi za nezaboravni gastronomski užitak, restoran u sklopu resorta će vam pružiti vrhunske gastro užitke, a možemo organizirati i transfer u neku od poznatih Bračkih gastro konoba kako biste kušali Bračku janjetinu.

Za naše drage goste koji vole aktivnije provoditi odmor i kojima fali adrenalinske zabave, nudimo najam ekskluzivnog broda sa skiperom za posjet skrivenim uvalama, surfanje na vjetru ili tečaj ronjenja. Jedinstveno iskustvo u vašem dvorištu.

Naša poruka Vama je: „Vaša mašta je granica vaših želja!“

Naša misija je ispuniti sve Vaše želje.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta